Vara aceasta drumurile duc si pe Coasta Adriatica

”Toate drumurile duc la Roma” spune un proverb străvechi. Fără a pune la îndoială adevărul unui proverb înțelept, trebuie remarcat faptul că pe timp de vară drumurile mai pot duce și altundeva: pe Coasta Adriatica, în zona vechiului oraș Rimini.

Coasta Adriatică este una dintre destinațiile de vacanță preferate a turiștilor din întreaga Europă și nu numai, iar capitala turismului estival este Rimini. Dar de-a lungul celor 110 km de plajă cu nisip fin mai sunt și alte stațiuni în care turiștii pot petrece un sejur de neuitat, precum Cattolica, Riccione sau Cesenatico.

Dincolo de activitățile specifice unui concediu la mare, Coasta Adriatică este practic un loc în care nimeni nu se poate plictisi. Toată regiunea este presărată cu parcuri de distracție și parcuri tematice care sunt la fel de atractive atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. De la Rimini puteți vedea realmente toată Italia în doar câteva ore vizitând parcul ”Italia in miniatura”. Pe de altă parte, delfinariul din Rimini și acvariul din Cattolica sunt două locuri care acționează precum un magnet asupra copiilor. Și ca totul să se termine în mod perfect, distracția în familie poate continua la Mirabilandia, unul dintre cele mai mari parcuri de distracții din Italia.

Dar Coasta Adriatică poate fi, în aceeași măsură, punctul de plecare pentru o serie de excursii opționale extrem de atrăgătoare. San Marino se află doar la un pas distanță și merită vizitat. Ca o simplă informație, centrul istoric al orașului San Marino este unul dintre locurile incluse în patrimoniul UNESCO.

Pentru cei mai antrenați, Bologna sau Ravenna sunt alte destinații care pot fi vizitate pornind de pe Coasta Adriatică.

Dar Coasta Adriatică este și un adevărat paradis al simțurilor, întrucât aici vă puteți bucura de gastronomia italiană în toată savoarea ei. Seara puteți participa la nenumăratele evenimente de artă și cultură care sunt omniprezente în această perioadă pe Coastele Adriatice. Amatorii de distracții își pot petrece nopțile în nenumăratele cluburi din zonă sau participând la discotecile în aer liber, pe plajă.

Cu agenția de turism Ultramarin, toate aceste lucruri sunt doar la un pas distanță. Sejururile pe Coasta Adriatică includ șapte nopți cazare, zbor cu avionul din Timișoara, transfer aeroport și asistență turistică locală.  Vara aceasta drumurile duc și pe Coasta Adriatică!

Pentru a va convinge, iata si un albun foto de pe Coasta Adriatica, zona Rimini. Suntem convinsi ca va veti indragosti iremediabil de aceasta destinatie.

Written by Ultramarin

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply