Vacanțe în siguranță cu Ultramarin! Cum călătorim în pandemie?!

De aproape o jumătate de an, ne aflăm în fața unei provocări de proporții care a schimbat lumea. Teama, izolarea, lipsa unui remediu ne-a îndepărtat unii de alții pentru o perioadă de timp. Și, totuși, suntem ființe sociale. Ne place să interacționăm, să comunicăm, ne bucurăm să schimbăm impresii, să împărtășim emoții. Să fim împreună.

Parafrazându-l pe Lincoln, putem afirma că ”poți să izolezi câțiva oameni tot timpul și toți oamenii o perioadă, dar nu poți să izolezi toți oamenii tot timpul”. După o perioadă în care ne-am izolat unii de alții, am observat că, în pofida agresivității temutului virus, lumea nu se oprește în loc și viața merge înainte. Iar noi trebuie să ținem pasul. În momentul în care virusul a cucerit întreaga lume, am realizat că izolarea nu mai ajută, iar soluția nu este să ne lăsăm cuceriți, ci să învățăm să conviețuim cu acest virus.

Călătorii în siguranță, plecari sigure, grupuri mici

Atât noi, cât și turiștii noștri, am resimțit din plin impactul acestei pandemii: zboruri anulate, vacanțe reprogramate, destinații blocate. Am depus eforturi susținute astfel încât să găsim soluțiile potrivite pentru fiecare problemă. Și am reușit. O confirmă turiștii noștri care ne solicită ajutorul, ne cer sfatul, ni se alătură, în dorința de a găsi cea mai bună alegere pentru o vacanță în siguranță. Și, da, acesta este atu-ul unei agenții de turism, vă oferă vacanțe în siguranță; deține informațiile, condițiile, relațiile și expertiza necesare pentru a le furniza turiștilor o experiență completă în condiții de siguranță. Pentru că siguranța este pe primul loc, indiferent unde călătorim, în țară sau afară.

Și, cum ceea ce nu te doboară, te întărește, putem afirma, după experiențele pe care le-am avut în ultimele luni, că avem elementele necesare pentru a face față oricărei situații, în orice țară astfel încât să aducem turiștii acasă în deplină siguranță:

  • călătorim în grupuri mici;
  • putem opera modificări de destinație sau putem schimba data plecării, în colaborare cu operatorii de turism din țările în care călătorim;
  • avem contracte cu firme specializate care efectuează teste Covid-19 înainte de plecarea în călătorie;
  • oferim asigurare specială de călătorie care incude clauza Covid-19;
  • asigurăm consultanță de specialitate de la momentul achiziționării pachetului turistic până la întoarcerea acasă.
  • garanția rambursării banilor achitați, în 7 zile lucrătoare, în caz de modificări legislative care nu permit deplasarea în anumite destinații.

Circuite cu însoțitor de grup, asistență turistică de-alungul vacanței

Acestea sunt doar câteva dintre argumentele care pot face alegerea dumneavoastră mai ușoară. Indiferent ce destinație veți alege – Andaluzia, Cappadocia, Istanbul, Turcia, Grecia, Bulgaria, Egipt ori Zanzibar sau ce tip de vacanță –  individuală sau în grup – apelați cu încredere la o agenție de turism. Călătoriți în siguranță! Iar dacă regulile se vor schimba în timpul jocului, avem întotdeauna un as în mânecă: experiența de aproape 20 de ani în turism. Aveți încredere că știm ce avem de făcut pentru a vă oferi o vacanță în siguranță. Stau mărturie turiștii noștri reveniți, zilele acestea, din Stockholm și Tenerife sau cei care acum se află în Croația.

„Mulțumim Ultramarin! Am avut o vacanță de vis în Tenerife, datorită faptului că voi, cu curaj, profesionalism și mult suflet ați înfruntat toate piedicile și provocările acestei perioade! Jos pălăria! Meritați din plin respectul, recunoștința și prețuirea noastră! – Adriana Pau

 

Mă bucur că ne-am hotărât să venim, în ciuda tuturor temerilor și a riscurilor. Nu cred că puteam nimeri moment mai bun pentru a vizita Croația, și pentru că este incredibil de puțin aglomerat și de liniștit dar și pentru că după atâtea luni de stat în casă te bucuri de zece ori mai tare. Deși în ultima vreme totul se mută în online, de la muzee la programe educaționale, nimic nu se compară cu experiența directă. Pare reclamă, dar Peștera Albastră, Palatul lui Dioclețian de la Split, insulele din argipelagul dalmațian, sunt cu adevărat, după cum sună brandul național croat “Mediterana as it was once!” – Mălina Ionescu Croația

 

Excursia la Stockholm ne-a demonstrat că plecarea în vacanță în aceste vremuri de pandemie nu este imposibilă. Chiar dacă anul 2020 este un an aparte,cu schimbări majore, un an nu tocmai bun pentru călătorii, noi ne-am bucurat de o vacanță extraordinară și în deplină siguranță departe de casă. După 7 zile pline de activități care ne-au îmbogățit sufletește ne-am întors acasă cu amintiri ce rămân pentru totdeauna, sănătoși și cu dorința de a descoperi și alte locuri împreună cu Ultramarin. Multumim Ultramarin!” – Mihaela și Sorin Baroi

 

Partea bună a acestei provocări – pentru că există și o parte bună – este că s-a redus considerabil aglomerația în zonele cu obiective turistice asaltate de obicei de turiști, plajele sunt aerisite, iar prețurile…  atractive, astfel încât acum poate fi momentul să vă bucurați de frumusețile pe care le oferă cultura și civilizația europeană. Cât despre grijile specifice unui circuit în afara țării, lăsați-le în seama noastră. Însoțitorul de grup va fi alături de dumneavoastră pe tot parcursul vacanței și, nu doar el, ci o întreagă echipă de profesioniști pasionați de călătorii.

Acum este momentul să cuceriți, nu să vă lăsați…. cuceriți! J Descoperiți frumusețea Andaluziei, magia Cappadociei, farmecul Istanbulului și misterele Zanzibarului. Mai multe informații despre aceste destinații de poveste găsiți accesând linkul: https://www.ultramarintm.ro/circuite/.

Desigur, vă puteți bucura și de liniștea concediului de acasă, în România. V-am pregătit câteva excursii sub brandul ”Iubește România Ta” care vă vor reaprinde dragostea pentru acest ținut dăruit de Dumnezeu. Vom călători în Transilvania, printre castele și cetăți ce ne conduc în alte timpuri, în Maramureș, un “autentic muzeu al Europei”, cu trasee montane spetaculoase și peisaje incredibile și în Bucovina, leagănul Moldovei și izvor de poezie. Detalii privind datele de plecare și programul fiecărei excursii, le puteți afla accesând linkul https://www.ultramarintm.ro/romania/.

Călătoriți în siguranță! Călătorim împreună!

Written by Admin

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply