Vacanță în Paralia Katerini, perla zeilor din Olimp

Riviera Olimpului nu mai are nevoie de nicio recomandare: odată ajunși acolo, aproape toți turiștii declară că se vor întoarce negreșit, pentru că atmosfera Greciei este unică. Noi v-am pregătit un sejur de nouă zile cu soare și relaxare, în care vă puteți bucura de plajele cu nisip fin și auriu și de excursii pline de savoare.

Grecia înseamnă mare, soare, istorie, civilizație, dar și relaxare și o bucătărie incredibilă. Una dintre cele mai atractive stațiuni de pe Riviera Olimpului este Parelia Katerini, un loc preferat deopotrivă de cei care caută marea curată și turcoaz, dar și de cei care vor să petreacă un concediu plin de distracții. Iar pentru ca vacanța să fie lipsită de griji, vă recomandăm un hotel frumos, recent renovat, care pe noi ne-a cucerit: The Silk, situat la cca 100 m de plajă, care dispune de un design modern, centru SPA, baie turcească, saună și wi-fi.

Ce puteți face timp de nouă zile, dacă nu doriți să stați doar la plajă? Noi vă recomandăm să alegeți excursiile! Puteți vizita Thessaloniki, un oraș superb, poziționat de-a lungul Golfului Thermaic. Piața Aristotelus este punctul central al orașului și se poate vizita Turnul Alb, cel care adăpostește Muzeul Bizantin, Catedrala Sfântul Dimitrie, cea mai mare biserică de pe teritoriul Greciei, Arcul lui Galeriu, Biserica Sfânta Sofia cu moaștele Sfântului Vasile cel Nou.  Meteora înseamnă un fenomen carstic unic în Europa, care surprinde cu lăcașurile religioase, adăpostite de stâncile numite Meteore, „suspendate între cer și pământ”. Acesta este cel de-al doilea centru monastic din Grecia, după Muntele Athos.

De asemenea, puteți face o croazieră pe Insula Skyathos, aceasta fiind una dintre cele mai frumoase insule din Arhipelagul Sporadelor de Nord, o frumusețe care a inspirat mulți poeți și scriitori. Puteți ajunge pe Muntele Olimp, dar și la Atena, frumoasa și impunătoarea capitală elenă.

La plecarea spre Timișoara, în excursia organizată de Ultramarin veți face o oprire în Sofia, unul dintre cele mai vechi oraşe din Europa. Vom face un tur panoramic, admirând următoarele obiective turistice: Catedrala Alexander Nevski, Biserica Boyana, inclusă în Patrimoniul UNESCO, Galeria Naţională de Artă, Muzeul Național de Istorie, Opera Națională, Teatrul Naţional, Nezavisimost Square, Parlamentul, Sinagoga, Universitatea.

În această vară, vă așteptăm alături de noi să ne petrecem vacanța pe malurile însorite ale Greciei! Detaliile plecărilor pot fi găsite aici: https://www.ultramarintm.ro/oferta/paralia-1

Written by Ultramarin

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply