Un an cât un album de călătorii

Ajunși în prag de An Nou, ca de fiecare dată, ne așezăm și tragem linie. Analizăm, ne bucurăm, facem planuri. Suntem recunoscători. Avem noi și noi așteptări, vise, dorințe. Tragem învățăminte și ne promitem să fim mai buni.

Noi, Agenția de turism Ultramarin, am mai încheiat un an în care am făcut tot ce am putut pentru a le împlini visele turiștilor noștri. De la city-breakuri la sejururi relaxante pe malul mării, de la vacanțe la schi până la călătorii exotice unice pentru cei care au ales să călătorească cu noi. De la bucuria de a revedea turiști fideli, cărora le-am câștigat încrederea, până la bucuria de a le arăta celor care au călătorit pentru prima dată cu Ultramarin că suntem profesioniști în organizarea celor mai frumoase călătorii.

În 2017 am dus povestea Ultramarin mai departe la cele mai importante târguri de turism ale lumii și ne-am consolidat poziția în cadrul organizației Ovation, din care suntem parte deja de doi ani.

Am continuat proiectul „Iubește România ta!” și am participat la dezbateri și conferințe prin care ne-am adus aportul la promovarea țării noastre peste hotare. Și mai ales, ne-am propus să fim parte activă la toate proiectele prin care Timișoara va fi promovată ca și capitală culturală europeană.

Încheiem anul mulțumiți că i-am ajutat pe toți cei care ne-au trecut pragul agenției să aibă parte de amintiri pentru o viață. Le mulțumim în același timp colaboratorilor, partenerilor și tuturor clienților împreună cu care am descoperit și în 2017 ce domeniu fascinant este turismul.

Planuri pentru 2018? Sunt multe! Ne propunem să venim cu o mulțime de surprize frumoase! Dar până atunci vă aducem un gând bun tuturor celor care ați călătorit cu noi, care ne-ați citit sau care într-un fel sau altul ne-ați fost aproape în 2017. Promitem să nu vă dezamăgim în anul care vine și sperăm să ne întâlnim în cele mai frumoase excursii și evenimente!

Echipa Ultramarin vă dorește un AN NOU LUMINOS, PLIN DE BUCURII ȘI SPERANȚĂ!

Written by Ultramarin

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply