Un an cat un album de calatorie

Intamplator sau nu, probleme tehnice ne-au impiedicat in ultimele luni sa scriem pe blog. S-au rezolvat toate in prag de sarbatori, in ajun de An Nou, atunci cand punem punct, evaluam si ne facem planuri sa o luam de la capat.
Asa ca reluam articolele noastre despre calatorii, oameni frumosi intalniti, idei si ganduri spre zari luminoase, in pragul lui 2016.
Daca va intrebati ce am facut in ultimele luni, va spunem pe scurt ca: 2015 a insemnat pentru noi consolidarea unei echipe de oameni minunati, care au gandit si realizat excursii de neuitat. Am fost la schi in Austria (la Semmering) chiar in vacanta copiilor, am colindat cele mai frumoase capitale europene in city-breakuri splendide, am facut plaja pe insulele grecesti, ne-am bucurat de frumusetea Coastei de Azur, am vizitat cu sufletul la gura muzeul in aer liber numit Toscana, ne-am simtit ca intr-o poveste in unicul Istanbul.
Am participat la cele mai importante targuri de turism din India, Londra, Frankfurt sau Barcelona si am facut cinste Romaniei ca parte a importantei organizatii mondiale Ovation.
Am (re)descoperit Romania la pas, pe indelete, prin excursiile organizate in cadrul proiectului “Iubeste Romania Ta!”. Am fost parte activa la seminarii, dezbateri, proiecte unde am sustinut cu toata puterea promovarea turistica a tarii noastre.
Ne-am bucurat, am ras, ne-am suparat uneori si poate chiar am plans de unele nereusite. Dar am invatat ceva si de fiecare data am luat-o de la capat.
Am inteles ca dragostea si pasiunea duc intotdeauna la rezultate frumoase, asa ca am decis sa ne implicam cu tot sufletul pentru a oferi cele mai frumoase vacante fiecarui turist care a trecut pragul agentiei.
Iar la final de an, cu bucuria lucrului bine facut, am sarbatorit impreuna asa cum o echipa unita si frumoasa stie sa o faca.
Cu alte cuvinte, incheiem anul multumiti ca i-am ajutat pe toti cei care ne-au trecut pragul agentiei sa aibe parte de amintiri pentru o viata.
Planuri pentru 2016? Sunt multe! Cu ajutorul lui Dumnezeu si cu multa munca vom veni cu o gramada de surprize frumoase! Dar pana atunci va aducem un gand de multumire tuturor celor care ati calatorit cu noi, care ne-ati citit sau care intr-un fel sau altul ne-ati fost aproape in 2015. Promitem sa nu va dezamagim in anul care vine si speram sa ne intalnim in cele mai frumoase excursii si evenimente!
Echipa Ultramarin va doreste un AN NOU LUMINOS, PLIN DE BUCURII SI SPERANTA!

Sursa foto: www.exclusive.multibriefs.com

Written by Ultramarin

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply