Ultramarin Timișoara promovează România la Los Angeles

Între 18 și 20 octombrie, Agenția de turism Ultramarin va participa la Los Angeles la IMEX, cel mai important târg de turism și organizare de evenimente din lume. Ultramarin participă ca și partener strategic exclusiv din România al Ovation Global DMC.

„Mergem să reprezentăm România pentru a crea o imagine corectă a țării noastre în legătură cu oportunitățile de business și leaisure travel și ca să arătăm că suntem o țară sigură. Avem încredere în turismul românesc și în cel european și investim în continuare pentru un viitor sigur” a declarat Andrei Toderaș, destinations services manager Ultramarin.

Participarea la târgul din America este parte din strategia de  promovare a țării noastre ca destinație sigură pentru turiști din întreaga lume, încercând astfel să creeze o imagine corectă a României în legătură cu oportunitățile de afaceri și turism de agrement. Recent, agenția a participat la un eveniment de afaceri la Dubai, iar periodic promovează țara noastră la cele mai importante târguri europene. De asemenea, Ultramarin își propune să aducă în România turiști din America Latină și Orientul mijlociu și îndepărtat (China și India). Parteneriatul cu Ovation garantează servicii profesionale de MICE (Meetings, Incentives, Conferencing, Exhibitions) la cel mai înalt nivel.

Ovation Romania

 

Written by Ultramarin

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply