Ultramarin promovează România la Dubai

Consecventă planului de a face cunoscută România ca destinație turistică peste hotare, Agenția de turism Ultramarin mai face un pas. După ce a implementat cu succes în ultimii ani programul „Iubește România Ta” prin care a promovat frumusețile țării noastre printre români, echipa Ultramarin a început promovarea României și peste hotare. Am participat la cele mai importante târguri de turism internaționale din convingerea că avem ce arăta lumii. Iar rezultatele nu au întârziat să apară, astfel că în ultimii doi ani am reușit să organizăm, cu succes, tururi tematice prin România pentru tot mai multe grupuri de străini.

Este firesc așadar să țintim și mai departe. De aceea, suntem bucuroși să anunțăm că în perioada 24 – 25 septembrie ne vom afla la Dubai, unde vom participa la conferința „Romanian Business without Borders”. Acesta este cel de-al treilea eveniment dintr-o serie de conferințe internaționale desfășurate sub umbrela Antreprenor cu Zâmbet și își propune să creeze conexiuni între antreprenori, potențiali investitori și oficialități, să contureze și să întâmpine noii direcții de business. Proiectul se concentrează pe câteva domenii de interes – medical, IT, turism, construcții (arhitectura, design) şi mici producători.

„Vacanța ne duce tot timpul cu gândul departe, ne amințește de relaxare, de locuri minunate și de amintiri de neuitat în condiții care trebuie să fie perfecte, nu doar optime. Faptul că fiecare zi e o călătorie știm deja, dar câteva zile pe an sunt parte din acea vacanță, pe care ne-o dorim să fie ideală. Ultramarin este agenția care vrea să ofere nu doar condiții optime, ci o experiență personalizată pe nevoile fiecăruia. În epoca modernă noi am înțeles că turistul nu mai este doar un călător, ci un personaj, care-și conturează povestea în jurul lumii. Noi avem datoria morală de a dezvolta incoming-ul și de a-i atrage pe străini pe meleagurile noastre”, susține Gabriela Petcana, Managing Partner la Ultramarin. Ea e cea care duce turismul  românesc într-o nouă etapă.

 

# # #

 

Agenția de turism Ultramarin este partener strategic pe România al Ovation, una dintre cele mai mari companii pe plan mondial care asigură servicii de turism și afaceri pentru companii și agenții din întreaga lume.

Written by Ultramarin

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply