Surprize și multe premii la „Târgul de turism Vacanța” 2017!

Între 3 și 5 martie 2017 Agenția de tursim Ultramarin va participa la cel mai mare târg de turism din vestul României, „Târgul de turism Vacanța” ce va avea loc la Centrul de Afaceri Timișoara (CRAFT).

Este o perioadă tocmai bună pentru a vă achiziționa vacanța de vară, sau un city-break într-un oraș european de vis. Ca la orice târg, consilierii Ultramarin vă așteaptă cu oferte speciale, cu prețuri reduse cu până la 30% dar și cu multe surprize.

Astfel, la fiecare 5 pachete cumpărate din programele Ultramarin cu valoare mai mare de 200 de euro, se poate câștiga un weekend la Budapesta. Iar în cadrul tombolei, premiul cel mare care va fi extras dintre toate taloanele depuse, este un sejur pentru 2 persoane în insula Thassos, cu plecare în 13 iunie sau în 20 iunie. Menționăm că cel care va fi desemnat câștigătorul premiului oferit în cadrul acestui concurs nu are posibilitatea de a primi contravaloarea în bani a premiului sau schimbarea acestuia cu alte bunuri/servicii și nici să solicite schimbarea parametrilor/caracteristicilor premiului. De asemenea, premiul nu este transmisibil către alte persoane.

Oferta de programe a Agenției de turism Ultramarin este extrem de generoasă! În acest an vă puteți relaxa într-un circuit prin Elveția, puteți vizita orașele-muzeu ale Europei, puteți merge la Amsterdam, Paris sau Roma, puteți explora Israelul și iordania, Spania, Coasta Dalmată și Medjugorie, Coasta Amalfitană, sau regiunea austriacă Zell am See.

Pentru vacanța de vară, v-am pregătit sejururi în Portugalia, la Cascais, Estoril și Algrave, în Thassos dar și în Croația.

Ofertele speciale se aplică pe perioada târgului și la citiy-breakuri: puteți să vă bucurați vizitând pentru un weekend Praga, Budapesta, Szeged, dar și Paris, Roma, Odessa sau Copenhaga și desigur, vă invităm să nu ratați câteva super-concerte cu Andre Rieu, David Garett sau Angela Gheorghiu.

Dacă vă place România, programul „Iubește România Ta!” continuă și anul acesta cu deplasări în cele mai pitorești regiuni ale țării. Iar pentru copii am pregătit programe speciale la Praga, Viena, o tabără în Thassos sau excursii în România.
Programul târgului este de vineri până duminică între orele 10.00 și 19.00, iar intrarea este liberă

Ne vedem în primul weekend din martie pentru a ne alege cea mai potrivită destinație de vacanță în 2017! Iar până atunci, puteți consulta oferta noastră de programe aici: www.ultramarintm.ro

Written by Ultramarin

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply