Soare, mare și distracție maximă: Paralia Katerini!

Plaje cu nisip fin, intrare lină în mare și ape azurii, condiții bune de cazare, mâncare tradițională delicioasă, excursii opționale și o variantă optimă confort – preț! Toate acestea au fost îmbinate pentru a crea cele mai bune pachete de sejururi la mare pe Riviera Olimpului în această vară. 

Pentru ca odată ajunși acolo să vă bucurați doar de soare, mare și distracție, am ales o variantă de cazare numai bună pentru un sejur reușit: în stațiunea Paralia Katerini, una dintre cele mai atractive stațiuni de pe Riviera Olimpului, la Hotelul The Silk situat la cca 100 m de plajă, care dispune de un design modern, centru SPA, baie turcească, saună, wi-fi, fiind renovat în 2017.

Cât despre atmosfera Greciei, aceasta cucerește oric e turist din prima zi a sejurului:  apă turcoaz, valuri fine, mâncare delicioasă și multă multă distracție! În cele nouă zile cât durează excursia gândită cu atenție de noi, vom avea timp să vizităm, printre eltele, Thessaloniki, un oraș superb, poziționat de-a lungul Golfului Thermaic, dar și Meteora – fenomenul carstic unic în Europa, care surprinde cu lăcașurile religioase, adăpostite de stâncile numite Meteore , „suspendate între cer și pământ”. Acesta este cel de-al doilea centru monastic din Grecia, după Muntele Athos. Vom face o croazieră pe Insula Skyathos , aceasta fiind una dintre cele mai frumoase insule din Arhipelagul Sporadelor de Nord, o frumusețe care a inspirat mulți poeți și scriitori. Vom ajunge pe Muntele Olimp, dar și la Atena, însă cu siguranță vom avea și foarte mult timp liber pentru plajă și înot. Cazarea se face în stațiunea Paralia Katerini, una dintre cele mai atractive stațiuni de pe riviera Olimpului, în care am ales cele mai bune hoteluri pentru turiștii noștri!

Și pentru ca excursia să fie completă în fiecare din cele nouă zile, la întoarcere vom face o oprire în Sofia, unul dintre cele mai vechi oraşe din Europa. Vom face un tur panoramic, admirând următoarele obiective turistice: Catedrala Alexander Nevski, Biserica Boyana, inclusă în Patrimoniul UNESCO, Galeria Naţională de Artă, Muzeul Național de Istorie, Opera Națională, Teatrul Naţional, Nezavisimost Square, Parlamentul, Sinagoga, Universitatea.

Vă invităm așadar alături de noi la mare, soare, distracție, în cele mai bune condiții. Mai multe detalii despre plecările din 23 iulie, 6 august și 20 august, găsiți aici: https://www.ultramarintm.ro/oferta/paralia-1

Written by Ultramarin

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply