Ski în Poiana Brașov. O ofertă de nerefuzat

Chiar dacă excursiile în străinătate sunt cele mai căutate iar noi ne dedicăm cea mai mare parte din timp acestora, asta nu înseamnă că nu facem tot ce ne stă în putere să vă aducem și oferte în țară. Prin urmare, după eforturi îndelungate vă putem pune la dispoziție o ofertă de nerefuzat și vă invităm la ski în Poiana Brașov.

Oferta este valabilă pentru perioada 5-12 ianuarie 2013. Dacă vă întrebați unde veți sta și la ce preț, vă spunem că nici nu vă imaginați cât de avantajos este totul. Mai exact, este vorba despre Vila de aur care vă așteaptă cu 3 camere foarte spațioase, cu pat dublu, unde veți simți, fără doar și poate, ce înseamnă cu adevărat confortul și relaxarea. Unul dintre principalele puncte de întâlnire ale vilei este living-ul foarte mare, mobilat cu canapele și fotolii extrem de comode. Pentru mese veți avea la dispoziție un spațiu special amenajat.  Cum era de așteptat, bucătăria vilei este complet utilată, astfel încât va trebui s aduceți de acasă doar mâncarea.

Știm foarte bine că cel mai mult așteptați să vedeți prețul. Ei bine, pentru perioada sus menționată, prețul este de 50 EUR/noapte/apartament

Pentru mai multe detalii și pentru rezervări ne puteți contacta pe adresa de e-mail: gabriela@ultramarintm.ro 

 

Written by Ultramarin

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Ski în Poiana Brașov. O ofertă de nerefuzat”

  1. Lisa says:

    Nu am inteles exact: cele “3 camere foarte spațioase” se afla intr-un apartament sau o vila are “3 camere foarte spațioase” numite “apartamente” ?

  2. Ultramarin says:

    Denumirea de “apartamente” a fost utilizata intrucat camerele dispun toate de baie proprie.

    Este vorba de o vila cu 3 apartamente (camera + baie). Acestea sunt plasate la etaj. La parter se afla living-ul, bucătăria si locul de luat masa.

Leave a Reply