Patru sfaturi utile pentru cazarea pe insula Thassos

Foarte multa lume dorește să-și organizeze pe cont propriu concediul de vară, lucru ce este util întrucât înseamnă, de cele mai multe ori, un lucru în echipă întrucât sunt implicate mai multe persoane. Iar atunci când planifici pe cont propriu o excursie unul dintre misterele cele mai greu de descifrat este găsirea unui loc de cazare propice pentru propriile așteptări. Știm bine cum e! După ce găsești câteva unități de cazare cu un preț acceptabil începi să cauți pe google review-uri despre acel hotel, să vezi care sunt părerile negative și tot așa. Pentru a-ți ușura această muncă, venim cu câteva sfaturi utile dacă ești în căutarea unei cazări pe insula Thassos și dispui de un buget mediu spre mic.

1. Alege vilele în locul hotelurilor

Este un principiu de care ar trebui sa ti cont, intrucât pentru dotări și servicii asemănătoare prețurile la hotel sunt mai mari decât la vile, fie că vorbim despre un hotel de o stea sau de 2 stele, precum Hotel Victoria, fie ca vorbim despre hoteluri mai luxoase. Mai mult, la diferitele vile vei observa că vei fi mult mai bine primit decât la hoteluri. Proprietarii sunt de regulă foarte prietenoși cu turiștii și stau adesea la câte un pahar de vorbă (și nu numai). Dacă ceva te nemulțumește, te poți adresa direct proprietarului. În schimb, la hotel totul este mult mai rece, sec, strict procedural.

2. Fii atent dacă aerul condiționat este inclus în preț

Aici lucrurile sunt asemănătoare și la pensiuni și la hoteluri. De multe ori în prețul afișat pe site-uri nu este inclus aerul condiționat. El există în camere, dar pentru a putea fi folosit trebuie să plătești o taxă suplimentară, undeva între 5 și 10 Euro. Așadar, înainte de a confirma o cazare interesează-te exact dacă în preț este inclus și aerul condiționat.

3. Asigură-te că la ferestrele unității de cazare există plasă de țânțari

Un detaliu la care foarte puțină lume se gândește, dar care poate deveni extrem de neplăcut, sunt țânțarii. Nu toate unitățile de cazare de pe insula Thassos dispun de plase pentru țânțari, prin urmare ar fi bine să te interesezi de acest aspect înainte de a confirma ceva și a plăti avans.

4. Analizează distanța dintre plajă și unitățile de cazare

Fiecare unitate de cazare specifică această distanță pe site-urile unde sunt prezentate, dar o fac de multe ori în așa fel încât să fie un detaliu trecut cu vederea dacă este defavorabil. Veți găsi cazări la un preț foarte avantajos dar care se află la 600 m sau 1 km de plajă. Pentru a nu avea neplăceri când ajungeți la destinație, este bine să fiți informați cu privire la acest detaliu.

Insula Thassos este una dintre cele mai frumoase și pitorești insule grecești, iar pentru a putea savura din plin sejurul tău credem că aceste sfaturi îți vor fi de folos dacă dorești să cauți pe cont propriu locuri de cazare.

 

 

Written by Ultramarin

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply