Revelion sarbesc cu Goran Bregovic, Bijelo Dugme si Bajaga Instruktori la Belgrad

Mai sunt câteva săptămâni până la Revelion și pentru cei care nu s-au decis încă unde să își petreacă noaptea dintre ani și își doresc un spectacol autentic nu departe de Timișoara, Agenția de turism Ultramarin a pregătit un Revelion de excepție în capitala Serbiei, la Belgrad.

belgrad

Aflat la doar câteva ore distanță de Timișoara, Orașul Alb – Belgrad surprinde în orice anotimp: prin efervescență, prin puterea renașterii din ruine, prin evenimentele culturale pe care vecinii noștri le desfășoară de primăvara până iarna.

Iar în această perioadă, a sărbătorilor de iarnă, sârbii s-au întrecut în a organiza spectacole, concerte, festivaluri în aer liber care să atragă cât mai mulți turiști în frumoasa capitală. În 30 și 31 decembrie vor avea loc câteva super concerte cu clasicii muzicii sârbești. Revelionul sârbesc la Belgrad începe practic din 30 decembrie, când pe scena amenajată în fața Parlamentului vor cânta celebrii Goran Bregovic, Bijelo Dugme și Aca Lukas. Iar în noaptea dintre ani, atmosfera se anunță incendiară cu Bajaga Instuktori și Plavi Orkestar.

bregovic-1

Pentru 1 ianuarie, pe strada Svetogorska se va desfășura un eveniment special dedicat copiilor, intitulat sugestiv „Strada iminilor deschise”.

Agenția de turism Utramarin vă sfătuiește să profitați de cele trei zile la Belgrad pentru a vă bucura de frumusețea orașului: într-o plimbare la pas, pe parcursul unei zile, pot fi vizitate iminsa Catedrală Sfântul Sava, parcul Kalemegdan (inclusiv cetatea Belgradului), zona orașului vechi, Piața Republicii sau fermecătoarea străduță Skadarlia.

belgrad2

Pentru excursia dintre ani, Ultramarin v-a pregătit cazare la trei sau patru stele, în Belgrad, într-o zonă periferică liniștită sau chiar în centru, în miezul evenimentelor. Nu rămâne decât să vă bucurați de vacanță, întrucât buna dispoziție și distracția vor fi asigurate de cele mai celebre trupe sârbești. Detaliile Revelionului la Belgrad pot fi găsite aici: http://www.ultramarintm.ro/d1121/revelion/revelion-belgrad-2017.html

belgrad3

 

Written by Ultramarin

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply