Plecări noi pentru cele mai îndrăgite destinații!

Primăvara a venit pentru noi și pentru turiștii noștri cu dor de ducă! Dor de plimbări lungi în natură și o nerăbdare tot mai mare de a călători. Noi ne-am pregătit cu cele mai frumoase destinații, iar pentru că acestea au fost și sunt pe placul turiștilor noștri, am suplimentat locurile și am creat date noi de plecare pentru cele mai îndrăgite destinații!

Vara se anunță a fi lungă și călduroasă, iar mările Europei sunt extrem de ademenitoare! Așa că riviera Olimpului, insula Evia și riviera Albaniei sunt destinațiile noastre preferate pentru vacanța de vară! Pe riviera Olimpului vom avea trei plecări cu autocarul în lunile iulie și august (detalii aici: https://www.ultramarintm.ro/oferta/paralia) , în insula Evia vom ajunge de patru ori (iunie, iulie, august și septembrie: https://www.ultramarintm.ro/oferta/insulaevia) , iar pe riviera Albaniei vom descoperi o altă față a Adriaticii tot în patru plecări pe parcursul întregii veri (https://www.ultramarintm.ro/oferta/riviera-albaniei). 

Am lansat deja și pachetele de toamnă cu locuri și plecări suplimetare, tot ca un răspuns la solicitările turiștilor noștri: Andaluzia cu parfum de flamenco (între 1 – 8 octombrie), Istanbul, unul dintre cele mai surprinzătoare orașe ale lumii  (10 – 13 octombrie), excursie și pelerinaj în Israel (15 – 19 octombrie), călătorie în orașul iubirii Veneția (5 – 8 septembrie), iar pe final de noiembrie vom descoperi din nou cultura și civilizația Japoniei (13 – 26 noiembrie).

Indiferent încotro vă zboară visele și pe unde veți dori să călătoriți în 2019, venim în întâmpinarea fiecăruia cu locații surpinzătoare și amintiri pe măsură! Programul plecărilor și detalii complete puteți găsi pe site-ul nostru www.ultramarintm.ro!

Written by Ultramarin

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply