Planificați o călătorie memorabilia? Vă recomandăm New York-ul!

Cel mai mare oraș din SUA și totodată cel mai populat, prima capitală americană – New York-ul are un aer cosmopolit, fascinant, unic. De cealaltă parte a continentului, metropola californiană Los Angeles, un oraș desprins parcă din filme cu atmosferă lejeră și plaje superbe este una dintre cele mai luxoase destinații de vacanță. Noi vă propunem un sejur fantastic de la New York la Los Angeles, cu excursii de neratat – un sejur atent gândit în cadrul programului „12 experiențe în 12 luni”.

E greu de ales un tur al orașului New York care să cuprindă în câteva ore cele mai frumoase obiective – pentru că sunt enorm de multe, de atrăgătoare, de neratat. Totuși, în prima zi a circuitului primele opriri vor fi la Lincoln Center, Central Park West, Dakota Building, Upper West Side și Haarlem. Traseul continuă apoi pe lângă Muzeul American de Istorie Naturală, Muzeul Guggenheim, Muzeul Metropolitan, Muzeul del Barrio și Colecția Frick și mai târziu pe Fifth Avenue, Radio City Music Hall, iar apoi o altă oprire în fața Clădirii Flatiron. Turul orașului continuă apoi spre Greenwich Village prin Bleecker Street, SOHO și o oprire în Little Italy pentru o plimbare cu ghid spre Chinatown.

Mai târziu se ajunge la Podul Brooklyn pentru o vedere panoramică a Podului Manhattan. Nu vom rata Wall Street, Financial District, cu o oprire la Battery Park pentru o vedere asupra Statuii Libertății. Turul se termină la Piața Herald (Empire State Building).

Washington DC este unul dintre cele mai importante orașe americane: o vizită aici include faimosul cimitir Arlington National, unde putem vedea locul de odihnă al familiei Kennedy, Capitol Hill, Senatul și Casa Albă.  Muzeul Aerului și Spațiului, Memorialele Lincoln, Washington, Coreea și Vietnam sunt alte puncte importante pe harta călătoriei americane.

Nu putem ajunge în America fără să ne dorim să vedem celebra cascadă Niagara iar mai apoi, să zburăm în orașul tuturor posibilităților, Los Angeles. E foarte greu să nu fii vrăjit și cucerit de viața de noapte a Orașului Care Nu Doarme, de pulsul, de lumină și energie, de oameni și locuri, de culoare, ritm si viață. Dacă alegeți un tur cu autobuzul turistic, unul dintre principalele obiective este Complexul Caesar Palace, acesta fiind un hotel și un cazinou de lux, situat pe Bulevardul Las Vegas Strip. Complexul Bellagio este un alt punct de atracție majoră, aici aflându-se celebra Fântâna Bellagio – o fântână muzicală ce încântă privirea cu coregrafia realizată din apă.

Marele Canion este un canion lung, sinuos și foarte adânc săpat de fluviul Colorado într-un platou înalt., într-o zonă locuită inițial de nativii americani (indieni). Din Las Vegas se poate ajunge în câteva ore în partea de vest a canionului (West Rim), unde se află și platforma de sticlă Skywalk.

Hoover Dam, o construcție impresionantă, este considerată una dintre cele șapte minuni industriale ale lumii. Acesta este un baraj gravitațional în arc realizat din beton armat închizând defileul Black Canyon al fluviului Colorado River, la granița dintre statele Arizona și Nevada ale Statelor Unite ale Americii.

Toate acestea dar și multe altele pot fi văzute într-o excursie unică la New York și Las Vegas, din 11 octombrie. Mai multe detalii pot fi găsite aici: https://www.ultramarintm.ro/oferta/newyork-lasvegas

Written by Ultramarin

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply