O vară ca o poveste

Weekenduri în cele mai frumoase orașe europene, sejururi la mare în Grecia, Turcia, Albania, Italia sau Croația, circuite de poveste prin Europa sau vacanțe de neuitat în România dar și experiențe exotice unice – așa a arătat vara noastră, o vară în care am încercat să vă însoțim, cu profesionalism, în cele mai încântătoare locuri de vizitat în perioada vacanței de vară.
Ne gândim la vacanța ce tocmai s-a încheiat, pentru că lumina soarelui încă strălucește pe pielea noastră, iar albumele de fotografii sunt pline de imagini splendide din locurile unde am fost.
În această vară am făcut plajă pe cele mai frumoase insule grecești, dar și în Croația, în Turcia, Albania, Franța, sau pe splendidele litorale ale Italiei. Ne-am pierdut pașii într-una dintre cele mai frumoase excursii posibile – pe Valea Loarei, în ținutul castelelor și am avut parte de ovacanță ca în filme pe Coasta de Azur. Am făcut turul celor mai renumite castele bavareze și ne-am plimbat două săptămâni prin Asia, în cea mai exotică călătorie a acestui sezon: Kuala Lumpur – Bali – Singapore! Ne-am răsfățat pe Coasta Amalfitană și ne-am bucurat de parfumul florilor de portocal din Andaluzia. Ne-am reîndrăgostit de frumoasa Portugalia și am rămas uimiți de cultura japoneză, într-un circuit care ne-a încântat simțurile. Și nu în ultimul rând, ne-am reconectat cu spiritualitatea în excursiile – pelerinaj în Israel.
Și pentru că nu încetăm să ne minunăm de frumusețea acestei lumi, dar și pentru că experiențele trăite împreună ne-au ajutat să le pregătim pe cele viitoare, avem deja în plan destinații speciale pentru sezonul de toamnă, pentru iarnă, dar și pentru primăvara – vara 2019, la prețuri Early Booking cu reducere de până la 40% în această perioadă!
Ce vă propunem pentru perioada următoare?
Să veniți cu noi în programele proprii deja lansate și testate: Japonia, Istanbul Israel, Veneția, sau să vă alegeți un city-break de toamnă în Budapesta, Viena, Praga, Croația, Szeged, sau Roma. Ori să profitați de soare și de zborul direct spre Egipt din Timișoara începând cu această toamnă și să vă răsfățați într-o vacanță All Inclusive! Antalya, Zakintos și Creta sunt destinațiile pentru vara 2019 care în această perioadă beneficiază de UltraReduceri! Continuăm programul „12 experiențe în 12 luni” și vă invităm să veniți cu noi în perioada următoare în Maroc, Peru, Bangkok, Israel, să alegeți o croazieră pe Mediterana – Atlantic sau în America de Sud. Vă puteți deja rezerva Revelionul în Croația, Italia, sau sub cerul liber din Salzburg. Și desigur, vă invităm să (re)descoperim România în excursii la Oradea – Băile Felix, pe Clisura de sus a Dunării, la Alba Iulia de 1 Decembrie, în frumoasa Bucovina sau la Râul Alb. Despre toate destinațiile noastre următoare puteți găsi informații complete aici: www.ultramarintm.ro
Vă mulțumim tuturor celor care ați avut încredere să călătoriți cu noi în această vară și vă așteptăm cu drag să ne însoțiți și în destinațiile special alese pentru perioada toamnă – iarnă!

Written by Ultramarin

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply