Japonia, „Țara Soarelui Răsare” și a cireșilor înfloriți

Japonia este una dintre cele mai populare și mai frumoase destinații turistice ale lumii, unde politețea și bunul simț par să își aibă originile: un amestec unic de tradiții și modernitate, o țară împânzită de temple, dar și de construcții arhitecturale moderne – aproape toate deschise spre vizitare, oferind o imagine clară asupra complexității „Țării Soarelui Răsare”.

Dacă doriți să testați viața într-o țară unde mijloacele de transport nu întârzie, parcarea nu este o problemă, iar speranța de viață este cea mai ridicată din lume, atunci vă invităm să cunoașteți Japonia. Agenția de turism Ultramarin vă invită să călătoriți în primăvara anului viitor spre această minunată țară, într-o excursie ce poate fi rezervată în această perioadă la prețuri EARLY BOOKING!. Excursia, cu plecare în 8 mai, va dura două săptămâni, timp în care veți străbate cele mai frumoase regiuni ale Japoniei și veți avea prilejul să cunoașteți îndeaproape cultura, civilizația, gastronomia, arhitectura, tradițiile poporului japonez.

Oriunde te-ai afla în Japonia, spectacolul este garantat, însă dacă ar fi să alegem câteva obiective de văzut în câte o zi, acestea ar fi:

  • Osaka, de unde vă propunem o excursie la Hiroshima cu celebrul tren de mare viteză, iar mai apoi la Miyajima, insula cu renumita poartă pe apă Tori. Traversarea pe insulă se face cu feribotul, iar excursia cuprinde vizita altarului Itsukushimai, admirarea Domului Bombei și zona pietonală adiacentă parcului Păcii.
  • Nara, cea mai veche capitală a Japoniei ce datează din secolul al VIII-lea. Aici puteți vizita templul Todaiji, patrimoniu UNESCO, care adăposteste cea mai mare statuie din bronz a lui Buddha, dar și Altarul Kasuga cu cele 4 săli principale – trei dedicate razboinicilor civili și una strămoșilor zeificați.
  • Unul dintre cele mai frumoase orașe ale Japoniei pe care îl puteți explora este Kyoto, unde veți putea vizita Palatul Imperial (în funcție de aprobarea primită de la Casa Imperială), Pavilionul de Aur, Tempul Honganji, Templul Fushimi Inari, apoi Templul Sanjusangendo, Templul Kyomizudera, zona pietonală Hagashiyama și Templul Heian – toate renumite pentru frumusețea lor și pentru legendele care le înconjoară.
  • La Nikko veți putea vizita templul Toshogu, aici găsindu-se mormântul shogunului Tokugawa Ieyasu (personaj foarte important în istoria Japoniei, cunoscut mai ales sub numele de Toranaga din romanul Shogun de James Clavel).
  • Tokyo – puteți străbate celebra trecere de pietoni din Shibuya, unde în fiecare zi trec strada aproximativ 1 milion de persoane, Harajuku –locul modei avangardiste japoneze, Templul Meiji, Shinjuku – un cartier celebru pentru arhitectura modernă și magazinele de electronice, dar vă veți bucura și de timp liber în zona Ginza, cea mai exclusivistă și cea mai mare stradă comercială din lume, iar mai apoi veți putea face o plimbare în zona Palatului Imperial.

Toate acestea le puteți admira în toată splendoarea dacă alegeți ca perioadă de vizitare lunile de primăvară, atunci când preafrumoșii cireși japonezi sunt înfloriți. Agenția de turism Ultramarin vă propune o asemenea călătorie unică, alături de un ghid specializat, la începutul lunii mai 2019. Acum, tarifele pentru această excursie sunt Early Booking, iar rezervările se pot face și online, comod, de acasă, accesând pagina https://www.ultramarintm.ro/oferta/japonia-2019

Written by Ultramarin

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply