Japonia…altfel, prin experiențe autentice

Savoarea unei călătorii este dată nu doar de peisajele frumoase și de arhitectura clădirilor, ci mai ales de experiențele autentice, cele care ne introduc în atmosfera locului cu ajutorul tuturor simțurilor. Iar când este vorba de Asia, experiențele gastronomice și obiceiurile locale fac parte din ingredientele obligatorii ale unei călătorii reușite. Tocmai de aceea, ne-am gândit ca anul viitor să călătorim în Japonia…altfel, într-o experiență care să ne deschidă simțurile trăind autentic și cunoscând îndeaproape tradițiile acestei fascinante țări.
În luna octombrie pregătim o altfel de călătorie în Japonia. Una în care, pe lângă vizitarea obiectivelor turistice, să încercăm să descoperim ce este mai specific, mai autentic în Țara Soarelui Răsare: https://www.ultramarintm.ro/oferta/japonia-octombrie-2020
Timp de două săptămâni, vom testa bucătăria japoneză, vom învăța să purtăm kimonoul, vom face incursiuni în lumea satului japonez și ne vom relaxa pe tatami.
La Kanazawa vom vizita vestita grădină Kenroku-en, considerată una dintre primele 3 cele mai frumoase grădini din Japonia în orice anotimp, iar la Shirakawa – Go vom putea explora o zi întreagă cultura și arhitectura specifică satelor de munte din Japonia. Din Kanazawa spre valea Kurobe vom merge cu trenul scenic pe valea râului Kurobe, recunoscut pentru peisajele speciale, mai ales în culorile toamnei. Vom vizita apoi templele din zona Koyasan, iar la Kyoto ne vom plimba prin celebrele grădini însorite.
Vom merge la celebrul templu Shinto de la Ise, iar la Sendai ne vom bucura de 2 nopți de relaxare, pe tatami, într-un hotel de excepție cu onsen (baie termală tipic japoneză) și grădini în culorile toamnei. La Kabukiza vom asista la un spectacol local, iar în vestita zonă Hakone vom face o incursiune în lumea pădurilor multicolore și vom admira muntele Fuji, de pe malul lacului Ashinoko.
Oricât am încerca să descriem în cuvinte ce înseamnă Japonia trăită prin experiențe autentice, este incomparabil cu senzația trăită chiar acolo. Așa că vă așteptăm cu drag într-o excursie autentică și pitorească în cultorile toamnei, în Japonia: https://www.ultramarintm.ro/oferta/japonia-octombrie-2020

Written by Ultramarin

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply