Cum călătorim în siguranță în această perioadă?

Infecția cu noul coronavirus a devenit în ultima vreme principalul subiect de discuție. Principalul motiv de îngrijorare. Principala cauză pentru care ne gândim de acum înainte de două ori dacă să plecăm într-o călătorie sau nu. Conștienți și preventivi față de această problemă, vă prezentăm în acest articol câteva opțiuni pentru a fi în siguranță atât în agenția de tursim, cât și în călătoriile pe care le plănuim.

În primul rând, este bine să știți că panica și știrile false pot face mai mult rău decât virusul în sine. Problema nu este de neglijat, dar, cu câteva măsuri de protecție și cu maximă atenție, putem preveni infectarea. Iată care sunt măsurile pe care noi le luăm în agenție și pe care le solicităm tuturor clienților noștri să le respecte.

  • La intrarea în agenție, vă rugăm să vă dezinfectați mâinile; vă punem la dispoziție soluții de igienizare.
  • Evitați contactul direct cu agenții noștri și mențineți o distanță de min. 1,5 m față de aceștia și față de alte persoane care intră în agenție.
  • În agenție, va avea acces o singură persoană/agent.
  • Dacă aveți simptome specifice răcelii/gripei, vă rugăm să reveniți prin telefon sau e-mail.

În ceea ce privește igienizarea spațiului în care ne desfășurăm activitatea, vă asigurăm că, periodic, o firmă specializată derulează activități de igienizare conform procedurilor și cu materiale profesionale specifice.

Consultanții noștri vă pot da informații cu privire la zonele sigure unde se poate călători, la posibilitatea contramandării unei călătorii, dar și eventualele despăgubiri oferite de companiile aeriene sau de hoteluri.

În toate destinațiile care sunt sigure, noi continuăm să călătorim cu drag și fără teamă. Suntem atenți la zonele în care mergem, suntem la curent cu recomandările oficiale, consumăm alimente care ne cresc imunitatea și desigur, acordăm o atenție sporită igienei.

Vă asigurăm că tratăm cu deosebită atenție și responsabilitate relația cu fiecare dintre turiștii noștri, atât în ceea ce privește măsurile de prevenție menționate anterior, cât și acordarea de consultanță de specialitate pentru serviciile turistice solicitate.

Ne recomandă o experiență de 19 ani!

Written by Ultramarin

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply