„Cool School”, sau o „altfel” de școală prin excursii de neuitat!

 

Școala poate fi și cool! Școala poate însemna și momente de neuitat, clipe memorabile, aventuri și întâmplări minunate împreună cu colegii de clasă! Agenția de turism Ultramarin v-a pregătit un nou concept de excursii pentru elevi: „Cool School by Ultramarin” – excursii și tabere personalizate în „săptămâna Altfel” sau în timpul vacanțelor școlare.

Afis Scoala Altfel (Large)O idee de petrecere a timpului „altfel” în timpul săptămânii dedicate activităților extra-școlare este timpul petrecut afară, descoperind, învățând, distrându-te alături de colegii de clasă. Venim în întâmpinarea celor dornici de călătorie cu propunerea de a vă crea propria excursie – personalizată pe dorințele și nevoile copiilor: excursii tematice în care veți descoperi obiceiuri sănătoase, tradiții ale diverselor comunități locale, obiceiuri, credințe și culturi bogate, pasiunea pentru diverse meserii, vă puteți testa spiritul de aventură sau pur și simplu puteți petrece timp de calitate în natură. Totul la pachet cu multă distracție pentru toate gusturile!

Excursiile pe care vi le propunem pot fi de o zi, de un weekend sau câteva zile și până la tabere școlare în țară și în străinătate. Garanția unor excursii reușite cu copiii este dată de prezența constantă pe piața locală de turism de aproape 17 ani, timp în care ne-am clădit o relație de încredere și prietenie cu turiștii noștri, care revin an de an alături de noi. Și tocmai de aceea, ne-am construit o echipă de consilieri de turism profesioniști care își transpun în meserie pasiunea lor pentru turism, creînd cele mai frumoase pachete turistice, la cerere, modelate pe cerințele turiștilor noștri. În ce privește excursiile pentru copii, organizăm asemenea escapade pentru cei mici atât în România, cât și în străinătate, pentru grupuri organizate, propunând programe atractive și cât mai diverse.

Ce aducem „altfel” pe piață?

  1. Programe tailor-made, personalizate, create în strânsă legătură cu profesorii și elevii
  2. Programe turistice pentru diverse grupuri de vârstă
  3. Încrederea într-un operator de turism autorizat, membru ANAT, cu 16 ani de experiență în turismul școlar, ce respectă și aplică prevederile legale și se supune normelor în vigoare
  4. Originalitate și creativitate în găsirea unor programe atractive pentru copii
  5. Documentația pentru avizarea excursiilor școlare
  6. Însoțitori de grup cu experiență în domenii didactice: profesori, scriitori, artiști, ghizi
  7. Pregătirea programului (rezervarea serviciilor) împreună cu partenerii și furnizorii noștri
  8. Jurnale de călătorie personalizare pentru fiecare elev pe perioada excursiei
  9. Valorificarea rezultatelor după întoarcerea din excursie.

Haideți să construim împreună o excursie școalară unică, personalizată! Vă stăm la dispoziție cu idei și multă bună-dispoziție de luni până vineri între orele 9 – 18 pe strada Nicolae Paulescu nr.2 (în centrul Timișoarei, vis-a-vis de fosta agenție CFR), sau la nr. de telefon 0256.499706. Pentru că părerea fiecăruia contează!foto1

Written by Ultramarin

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply