Coasta de Azur – o destinație ca o poveste

Vă doriți o vacanță de neuitat? Vă invităm să pășiți alături de noi într-una din cele mai frumoase destinații europene: Coasta de Azur. Localitățile cochete din sudul Franței, coasta ce oferă în permanență imaginea mării azurii, plajele aurii, localurile cu priveliști extraordinare – toate acestea ne ademenesc, an de an, să revenim pe Coasta de Azur, într-una din cele mai elegante și uimitoare destinații de vacanță.

Cunoscută și sub numele de „Riviera franceză”, Coasta de Azur este o fâșie de coastă cu peisaje uimitoare și localități elegante, ce se întind cochet de la Saint Tropez până la Monaco. Cote d’Azur este probabil cea mai pitorească denumire ce poate descrie marea azurie, infinită, ce contrastează puternic cu coastele pământului roșu și cu plajele aurii.

În timpul verii, Coasta de Azur este una dintre destinațiile preferate de cei mai bogați oameni ai planetei, de celebrități, dar și de oamenii obișnuiți care își doresc să trăiască, măcar pentru o săptămână, o vacanță ca în filme. Printre cei care de-a lungul vremii și-au petrecut vacanțe lungi în care și-au găsit inspirația din peisajele Coastei de Azur se află și pictorii Auguste Renoir, Henri Matisse sau Pablo Picasso.

Așa că și în acest an, pornim, cu nerăbdare, să explorăm frumoasa rivieră franceză, din 19, respectiv 21 august, într-o excursie cu autocarul sau cu avionul, timp de zece zile. Alături de echipa Ultramarin în această vară veți putea admira La Croisette, promenada pe care defilează vedetele în timpul Festivalului de Film de la Cannes, plajele strălucitoare din Cap Ferrat și Cap d’Antibes, grandiosul Hotel Negresco din Nisa, vilele luxuoase ale milionarilor, cocoțate pe țărmurile stâncoase, și megaiahturile din porturi. Și chiar mult mai mult decât atât. Veți vedea peisajele superbe în care s-au filmat scene memorabile din filmele To Catch a Thief (1955) al lui Alfred Hitchcock, GoldenEye (1995) din seria James Bond sau Ronin (1998), cu Jean Reno și Robert de Niro!

Vom descoperi împreună golfuri idilice cu mici plaje umbrite de pini, propice pentru leneveală și contemplare, grădini luxoase cu specii rare de plante, mini nuclee medievale bine conservate, sătuce suspendate amețitor pe coline stâncoase, deasupra mării, sute de monumente istorice, muzee și galerii de artă. Vom merge pe urmele artiștilor și scriitorilor care au trăit și au lucrat aici, vom putea asista la concerte în amfiteatre antice și castele medievale, ne vom delecta cu delicioasele preparate ale Cuisine du Soleil, și ne vom molipsi de atmosfera hedonistă a acestui loc.

Cu Ultramarin, Coasta de Azur este mai mult decât o destinație de vacanță, este o stare de spirit! Detaliile acestei excursii unice, cu avionul sau cu autocarul, le găsiți aici: https://www.ultramarintm.ro/oferta/coastadeazuravion – pentru sejur cu avionul

https://www.ultramarintm.ro/oferta/coastadeazurautocar – pentru sejur cu autocarul

Coasta de Azur în cifre:

  • 12 milioane de turiști anual
  • Distanța Saint Tropez – Menton: 143 km
  • Peste 130 de monumente și muzee
  • Peste 150 de galerii de artă
  • Peste 100 de parcuri și grădini publice
  • Nisa: 5 milioane de turiști annual
  • Monaco: 7,5 milioane de turiști anual

Written by Ultramarin

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply