Cele mai frumoase city-breakuri din 2018

În programul agitat de zi cu zi al fiecăruia dintre noi, ideea unei vacanțe, măcar de câteva zile, se strecoară în mințile noastre ca o escapadă ce ne rupe de cotidianul agitat și de (re)aduce într-o lume de poveste, frumoasă, acaparatoare, de neuitat. Chiar și un city-break se dovedește a fi tot ceea ce avem nevoie pentru a ne reîncărca bateriile – cu condiția ca totul să se desfășoare fără bătaie de cap, pentru a avea timp doar pentru a savura minunile lumii.

Tocmai de aceea, noi, cei de la Ultramarin, ne-am gândit ca și pentru anul care vine să oferim turiștilor noștri vacanțele pe care și le doresc: city-breakuri în capitale europene cu totul inclus: transport, cazare, program turistic special, concerte cu mari artiști internaționali. Totul pregătit cu maximă grijă pentru ca turiștii să beneficieze de tot confortul, să aibă parte de o excursie comodă, lipsită de griji, în care să se bucure de eleganța și măreția orașelor pe care le vizitează alături de ghizi foarte bine pregătiți.

Propunerile noastre sunt pentru gustul fiecăruia: cu autocarul vă propunem un circuit la splendidele castele bavareze, weekenduri în frumoasele capitale Praga, Viena, Budapesta, city-break în orașul regal din Ținutul Dragonului, Cracovia, zile perfecte în care să admirăm minunile naturii din Croația și Slovenia, distracție și mister la carnavalul de la Veneția, circuit Cracovia – Varșovia – Zakopane, excursie în Balcani (Bosnia și Herțegovina), city-break în Istanbul sau mai aproape, la Debrecen.

Cu avionul, în 2018 vă propunem să petreceți un weekend prelungit la Londra de 1 Mai, sau să vă bucurați de festivalul lalelelor la Istanbul, în luna aprilie.

Și pentru ca 2018 să fie un an fabulos, vă invităm să veniți cu noi la câteva dintre cele mai așteptate concerte ale anului: David Garrett, Andrea Bocelli, sau Placido Domingo cântând în Traviata”, toate aceste concerte având loc în Austria, motiv pentru care profităm și de un city-break de neuitat în Viena.

Programul complet al city-breakurilor noastre „mai altfel” pentru anul 2018, în care veți descoperi surprize și experiențe unice, îl puteți consulta aici: http://www.ultramarintm.ro/

Și pentru că suntem în prag de sărbători, vă dorim să vă bucurați de cei dragi, să fiți sănătoși, și să aveți parte de sărbători minunate!

Written by Ultramarin

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply