Câştigă o excursie în Belgia şi Olanda!

E prea frumoasă vara acaeasta ca să nu ne bucurăm din plin de fiecare zi, să nu călătorim, să nu ne jucăm! Fiecare zi ne duce cu gândul spre alte destinaţii din lumea mare şi tocmai de aceea ne-am gândit să ne simţim ca nişte copii dornici să zburde, să râdă, să exploreze. Aşa că v-am pregătit un concurs frumos şi creativ, care vă poate duce la mijlocul lui august pe minunatele tărâmuri ale Belgiei şi Olandei!

Aşadar, până în 1 august (grăbiţi-vă!!!) trebuie să vă faceţi un „selfie” cât mai original: adică să vă pozaţi cu unul din simbolurile uneia dintre ţări (Olanda, Belgia sau Germania), să vă pictaţi pe faţă sau să ne arătaţi în orice alt mod că vă place una dintre aceste ţări.  Fotografiile trebuie trimise până la 1 august pe adresa concurs@ultramarintm.ro după care o comisie formată dintr-un reprezentant al Agenţiei de turism Ultramarin, un ghid turistic specializat pe Olanda şi Belgia şi un fotograf vor alege cea mai originală poză.

Câştigătorul va pleca în 12 august într-un circuit Germania – Olanda – Belgia, cu avionul, din Timişoara, conform programului de pe site: http://www.ultramarintm.ro/d751/circuite/germania-belgia-olanda-avion-din-timisoara.html. Iar timp de şase zile va descoperi conchetele oraşe ale Olandei, se va plimba pe canalele din Amsterdam, va vizita celebre muzee ce conţin capodopere mondiale, apoi va admira covorul de flori din Bruxelles (alcătuit dintr-un milion de begonii!!) şi se va plimba pe malul Mării Nordului.

Aşadar, fiţi creativi şi haideţi cu noi în Olanda şi Belgia! Aşteptăm şi premiem idei cât mai trăsnite! Iar la întoarcere, vom face împreună un album cu cele mai interesante fotografii făcute în excursie 🙂

 

benelux2

 

 

21218-amsterdam_canals

 

Stitched Panorama

Written by Ultramarin

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply