Aventură și relaxare pe tărâm asiatic

Asia este întotdeauna o experiență fascinantă. Asia este de fiecare dată surprinzătoare. Asia cuprinde tot ceea ce un european își poate imagina în cele mai exotice visuri. Unicitatea peisajelor, bogăția culturală, căldura oamenilor, gusturile și aromele ultra-speciale, toate fac dintr-un sejur pe exoticul continent una dintre călătoriile cele mai frumoase din viața unui om.
La începutul lunii aprilie a anului viitor, plecăm într-una din cele mai spectaculoase și memorabile călătorii pe care ni le-am propus pentru 2020. Sri Lanka și Maldive, într-un circuit de 10 zile – o călătorie pe care o așteptam de mult, iar acum avem ocazia să o facem împreună cu un ghid specializat, Monica Jurma, cea care va avea grijă ca sejurul nostru să fie din toate punctele de vedere memorabil: https://www.ultramarintm.ro/oferta/sri-lanka-maldive

Sri Lanka a fost una dintre cele mai admirate locații din toate timpurile: Marco Polo o considera cea mai frumoasă insulă din lume, iar unii geografi au asemănat-o cu o lacrimă desprinsă din India sau cu o perlă ce plutește pe suprafața Oceanului Indian. Într-un top realizat de revista National Geographic, Sri Lanha se află primele 5 destinații exotice de top din lume. Printre motive se află cei 1340 km de plaje cu nisip fin, templele spectaculoase, sit-urile arheologice, sau tratamentele Ayurveda de înaltă calitate, dar și ospitalitatea și bucătăria locală delicioasă.
Sri Lanka, în traducere Insula Splendidă, cu numele ei colonial Ceylon – nume pe care l-a și împrumutat unuia dintre cele mai vestite ceaiuri din lume – este surprinzătoare pentru oricine îi calcă malurile scăldate de Oceanul Indian, se aventurează pe dealurile de un verde ireal sau intră în templele sale. De la orașe pline de culoare, temple ridicate cu mii de ani în urmă, masaje și tratamente Ayurvedice, cultura și arhitectura asiatică cu influențe coloniale olandeze și portugheze, experiențe culinare inedite și până la jeep safari în jungla – Parc Național în care vom vedea turme de elefanți – toate ne sunt disponibile în călătoria noastră în Sri Lanka! Ce și-ar putea dori mai mult sufletul tău de călător? Poate câteva zile în paradis?! OK! Mergem, atunci, și în Maldive: 3 zile – pe insula care și-a revendicat numele “Paradise Island Resort & Spa Maldives”. Imaginează-ți o palmă de pământ în mijlocul oceanului, umbrită de palmierii care vin până aproape de valuri, pentru a-ți ține umbră atunci când te relaxezi pe nisipul alb și fin; aici vom merge! Ne cazăm în căsuțele de pe malul oceanului ori în cele construite chiar deasupra apei, explorăm bancul de corali de lângă insula noastră, facem scufundări, navigăm spre insule din vecinătate sau ne lăsăm răsfățați la SPA-ul aflat în micul nostru paradis…. ne bucurăm trupul și sufletul!


Călătoria durează 10 zile, iar până la 30 noiembrie benefeciază de un tarif special Early Booking! https://www.ultramarintm.ro/oferta/sri-lanka-maldive

Written by Ultramarin

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply