Arta de a călători in siguranță!

Am călatorit de atâtea ori împreună. V-ați simtit atât de bine, atât de linștiți, de relaxați și de împliniți alături de noi. V-am adus acasă sănătoți si ne-ați mulțumit din suflet. Vă suntem recunoscători pentru toate aceste momente minunate petrecute împreună, pentru încrederea voastră. Astăzi, povestea noastră continuă. Călătorim impreună, călătorim inteligent. Suntem responsabili și plecăm la drum. Suntem pregătiți să vă ducem în  într-o călătorie magică, să vă oferim bucuria de a îndrăzni, de a pleca, de a visa. Bucuria de a trăi.

Viața implică riscuri, zi de zi, chiar si aproape de casă, motiv pentru care merită să vă ”lansați” în liniștea necunoscutului, în vibrația Universului, în pacea gândului. Merită să vă vindecați corpul, să vă odihniti, să vă uitați la soare, să trăiți. Nu vă temeți.

Sunteți în siguranță.

De-a lungul timpului am învătat cum să dezvoltăm aceasta artă de a călători în siguranță. V-am încurajat să vă simțiți în largul vostru alături de noi, să puneți întrebări, să ne cunoașteți cât mai bine, să știți sigur că dacă plecați la drum cu noi, sunteți pe mâini bune. V-am oferit sfaturi și v-am îndrumat să fiți  conștienți de unde, de ce și, mai ales cum călătoriți, ce doriți să vedeți și cum doriți să vă simțiti. Si astăzi, în aceste vremuri speciale, punem la fel de mult preț pe sentimentele voastre, vrem să vă știm bine și mereu gata de explorare. Călătoria este o căutare, o redescoperire de sine, o împlinire personală.  Avem nevoie să oprim timpul pentru o secundă, să redevenim exploratorii micilor plăceri ale sufletului, să creăm experiențe de neuitat și să trăim povești adevărate, departe de casă.

Dar totuși, cum călătorim inteligent și în siguranță departe de casă?

În Grecia antică, înainte de a se aventura într-o călătorie, oamenii se rugau zeilor, fie într-un templu, fie în micul lor altar amenajat în casă. Se rugau și aveau credința în suflet că totul va merge bine. De aici vine, în primul rând, siguranța. Din încrederea în legile Universului, în noi înșine, în partenerul nostru de călătorii.  Încrederea este o emoție destul de sensibilă și schimbătoare. Ea este necesară omului ca oxigenul din aer, ca apa din pahar, ca pâinea caldă de pe masă. E atât de greu să o simți în mână și atât de ușor zboară întorcându-ți spatele. Acest sentiment este piatra pe care se construiește relația dintre oameni. În cei 16 ani de existență, noi am construit acest sentiment de încredere cu voi, călătorii noștri dragi.

Sunteți în siguranță.

Apoi siguranța vine din vigilență, precauție și conștientizare. Deschidem împreună ferestrele către o călătorie sigură și privim mai departe, dincolo de acest viitor îndoielnic, fără să ne împiedicăm ”de ce s-ar întâmpla dacă” și plecăm pentru a crea experiențe noi, pentru a ne conecta cu viața,  conștienți de momentul prezent și atenți la drum.

Fără teamă.

Conectați-vă cu puterea voastră interioară pentru a înțelege cum să acționați vigilent. Vigilența ar trebui să se manifeste în cele mai mici detalii ale călătoriei voastre, chiar și în felul în care vă aranjați hainele în valiză. Vigilența nu este frică. Dacă lăsăm frica să își facă cuib în inimile noastre, va sfârși prin a prinde rădăcini. Frica stagnează, imobilizează, vigilența stimulează acțiunea voastră, vă face prezenți, atenți și vă motivează să plecați la drum.

Fiți vigilenți. Deschideți bine ochii să puteți vedea tot ce vă înconjoară, astfel drumul vi se va părea  mai clar și liber. Amintiți-vă: calea începe cu inima, continuă cu inima și se încheie cu inima. Noi vă suntem aproape, în orice moment.

Sunteți în siguranță.

Siguranța este încredere, certitudine, lipsă de îndoială. Siguranța este acel sentiment de liniște, de pace lăuntrică, de acceptare. Iar liniștea, în aceste vremuri, este cel mai bun medicament împotriva stresului, grijilor și a altor factori care ne tulbură viața de zi cu zi.

Și unde ne putem administra acest medicament dacă nu într-o vacanță, departe de stres, departe de vârtejul epuizant al vieții cotidiene. Chiar și oamenii de știință ne spun că retragerea deliberată într-o atmosferă de liniște are efecte tămăduitoare, regeneratoare și de restabilire a ordinii asupra sistemului nostru nervos. Suntem prea suprasolicitați, nervoși și tensionați. Suntem sătui de tot ce auzim, vedem, simțim și percepem în jurul nostru. Avem nevoie să ne retragem într-un loc liniștit, să evadăm din cotidian și să ne abandonăm în valurile vieții, să ne echilibrăm fizic, mental și emoțional și să ne redobândim calmul, energia și liniștea interioară. Avem nevoie de ea ca de aer.

Fiecare dintre noi are libertatea să-și aleagă calea care i se pare cea mai potrivită pentru a-l conduce spre liniște. Noi alegem să vă creăm acea cale către o călătorie de regăsire a liniștii interioare. O facem În siguranță!

 

Cu mult drag,

Echipa Ultramarin

Written by Admin

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply