Am inaugurat o rubrica de testimoniale

Cei care au trecut deja pragul agentiei de turism Ultramarin stiu deja ca principala noastra preocupare are ca obiect relația noastră cu clienții. Noi nu vrem să vindem doar niște pachete turistice mai mult sau mai puțin interesante, ci dorim să devenim parteneri de călătorie și prieteni de încredere. Convingerea noastră este că doar astfel putem oferi, cu adevărat, călătorii de vis prietenilor noștri.

Din această dinamică nu poate lipsi transparența, iar aceasta se traduce, în cele din urmă, prin împărtășirea momentelor frumoase pe care partenerii noștri le-au avut atunci când am călătorit împreună. 

Vrem să strângem în jurul nostru o comunitate de împătimiți ai călătoriilor! De aceea am creat acest blog iar eforturile noastre au continuat prin pagina de Facebook și contul de Twitter. Ultimul pas pe care l-am făcut în acest sens este rubrica de testimoniale. Odată cu inaugurarea acestei pagini am trecut practic la un pas foarte important în ceea ce privește dinamica unei comunități: împărtășirea experiențelor. Acest lucru este mereu mai destul de dificil întrucât orice tip de mărturisire presupune primejdia de a fii cu tu însuți. Cu alte cuvinte, împărtășirea experiențelor înseamnă mereu un moment de introspecție.

Și totusi, am ales să facem acest pas bazându-ne pe faptul că cei ce călătoresc alături de noi sunt oameni de caracter și înțeleg că părerea lor îi poate ajuta și pe alți oameni să călătorească așa cum se cuvine. Și suntem convinși că nu ne înșelăm!

Written by Ultramarin

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply