3 destinații exotice de top, într-un sejur de neratat

O destinație exotică este idealul de vacanță pentru majoritatea dintre noi. Fie că visăm la plaje cu nisip fin și alb, la orașe moderne și excentrice, la culturi fascinante sau la mâncăruri savuroase, țările exotice ne ademenesc prin culoare și noutate.

Vacanța perfectă înseamnă plajă, mare, soare, shopping, corali și păduri tropicale. Înseamnă civilizații și culturi fascinante, temple, muzică, dans și flori exotice. Ș ice moment mai potrivit pentru a face planuri de vacanțe paradisiace în țări însotie, dacă nu iarna?

Malaesia, Bali și Singapore sunt trei dintre cele mai exotice destinații pe care le-am testat anul acesta. Și pentru că încă ne gândim la acele zile, ne-am propus ca și în 2019 să petrecem două săptămâni asiatice.

Despre Malaesia se spune că o data ajunși acolo, aproape că ți se taie răsuflarea. De frumusețe, desigur! În Malaesia poți avea parte de toate: relaxare, aventură, distracție și multă cultură. Plajele fine, munții spectaculoși, dar și viața intensă de noapte fac din această destinație o experiență completă. Aici veți găsi plaje cu nisip fin alb și auriu, recife de corali, păduri tropicale, plantații de ceai și temple spectaculoase. Kuala Lumpur, orașul născut din mlaștină, este una dintre cele mai tinere așezări de pe continentul asiatic. Capitală a Malysiei din 1896, acesta a căpătat faimă mondială în anul 1977 prin construirea turnurilor Petronas, cele mai înalte din lume la acea dată, măsurând 452 metri. Piața Chow Kit, Moscheea Națională Masjid Jamek, Palatul Sultanului Abdul Samad, Peșterile Batu sau Kampung Baru sunt doar câteva dintre obiectivele de neratat în Kuala Lumpur.

Insula zeilor, cum mai este denumită insula Bali, este una dintre cele mai frumoase locuri ale planetei, aici regăsindu-se un climat paradisiac, cu vegetație luxuriantă, cu vulcani încă activi și cu valuri numai bune pentru surf. Padurea Maimutelor din Ubuntu, Padurea de Mangrove, temple ca Pura Uluwatu, Pura Jagatnatha, Pura Ulun Danu Bratan sau Pura Luhur Batukaru, festivaluri, muzica, teatru, dans, fac din Bali o experienta unica. Masajul balinez, o vizită în atelierele meșteșugarilor locali ce sculptează în roca vulcanică sau creează bijuterii prin prelucrarea scoicilor tropicale, desăvârșesc experiența în Bali ca una dintre cele mai frumoase vacanțe pe care ni le putem imagina.

Orașul Leului – Dragon, cum mai este numit Singapore, este o altă escală obligatorie dacă vă hotărâți să vizitați Asia. Orașul este renumit pentru curățenia sa ca de farmacie, dar și pentru combinația de clădiri moderne și înalte cu zone de parcuri perfect îngrijite. Printre cele mai frumoase obiective se numără Fort Canning, un spațiu verde surprinzător în inima orașului Singapore, Golful Marina – un exemplu spectaculos al modului în care această țară minusculă a ajuns să fie una dintre cele mai luxoase destinații de călătorie din lume, Gardens by the Bay – un parc imens, plin de culoare, futuristic, sau insula artificială Sentosa,  locul perfect pentru a scăpa de agitația orașului care vă permite să aveți experiența unei stațiuni pe plajă la doar câteva minute de centru.

La începutul lunii august, îmbinăm aceste trei spectaculoase destinații într-un sejur de două săptămâni exotic și fascinant. Mai mult, în această perioadă tarifele sunt Early Booking, așa că vă puteți face un cadou rezervând din timp una dintre cele mai frumoase vacanțe! Mai multe detalii puteți găsi aici: https://www.ultramarintm.ro/oferta/kualalumpur-bali-singapore-2019

Written by Ultramarin

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply