2018 – anul celor mai frumoase călătorii

Începe una dintre cele mai frumoase perioade ale anului: timp de petrecut cu familia, timp de bucurie, dar și timp de reflecție, de bilanțuri, de planuri. Ne-a plăcut întotdeauna luna decembrie pentru că ne obligă parcă să privim în urmă la anul care tocmai s-a încheiat, să ne analizăm, să ne propunem lucruri mai bune.

Așa că am făcut și noi acest exercițiu în aceste zile și ne-am făcut timp să recapitulăm ultimele 12 luni prin lumina colorată a amintirilor de călătorie. Și ni s-a umplut sufletul de bucurie când am descoperit că în 2018 am călătorit în peste 30 de țări din lumea largă, însoțiți de aproape 7000 de turiști. Am vizitat, America, Asia și Europa și deși nu am ajuns în Australia, am plănuit această destinație pentru anul care vine.

Bucuria și uimirea descoperirii unor locuri incredibile ne-a însuflețit în cele mai frumoase călătorii adunate generic în programul „12 experiențe în 12 luni”, program care ne-a dat ocazia să pășim pe tărâmurile fascinante ale Asiei, dar și să descoperim minunile nebănuite ale Europei. Dar, pe lângă frumusețile lumii largi, nu am încetat să ne bucurăm lună de lună de peisajele absolut unice ale României, în excursii de weekend sau în călătorii mai lungi în care am avut parte de experiențe minunate, de surprize și de oameni frumoși.

Ne-am făcut deja planuri frumoase pentru anul care vine: China, Cuba, Thailanda sau Japonia, Tenerife, Israel, Andaluzia sau Rusia, dar și Delta Dunării sau o călătorie spirituală în munții Apuseni, sunt doar câteva dintre destinațiile pe care le pregătim cu drag pentru 2019.

Vă mulțumim că ați fost alături de noi pe drumurile lumii în 2018, că ne-ați motivat și inspirat și sperăm să ne revedem în anul care vine în cel puțin una din excursiile pe care le-am gândit pentru dumneavoastră! Vă invităm așadar să aruncați o privire pe site-ul nostru www.ultramarintm.ro și să vă faceți planurile pentru anul care vine alături de noi!

Written by Ultramarin

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply