18 ani de vise împlinite cu Ultramarin!

Agenția de turism Ultramarin împlinește anul acesta 18 ani. Este mult? Este puțin? Noi măsurăm anii în bucuria turiștilor, în zâmbetele partenerilor și în bucuria clipelor trăite împreună.

An de an, călătorim spre destinații aflate aproape de noi sau la mii de kilometri depărtare, în căutarea unei clipe de fericire și descoperim bucuria în lucrurile simple: cărările pline de farmec ale României, plajele însorite din Bali, grădinile zen din Japonia, frumusețea paradisului tropical din Tenerife, fascinația aventurii în regatul animalelor sălbatice dinn Tanzania, strălucirea oceanului turcoaz în Zanzibar, grația dansului flamenco în Andaluzia, arhitectura sălbatică a Coastei Amalfitane, rafinamentul și misterul oriental al Marocului, mixul cultural al Turciei, spectacolul arhitectural al Rusiei, aerul pur și imperial al Austriei, parfumul orașului etern – Roma, celebritatea insulelor din „leagănul civilizației” – Grecia, farmecul apusului de soare în Perla Europei – Portugalia, momentul de răgaz pe care ni-l oferă un pelerinaj în Țara Sfântă – Israel.

În 2018 am lansat programul ULTRAVEL COLLECTION – 12 experiențe în 12 luni, în cadrul căruia v-am propus câte o destinație exotică în fiecare lună a anului. Vom continua programul și în acest an, cu plecări din Timișoara, Budapesta și Belgrad.

De asemenea, în cadrul programului IUBEȘTE ROMÂNIA TA! Pe care îl organizăm de 8 ani, vom continua să vă surprindem cu destinații de poveste din întreaga țară, în care veți putea călători și cu vouchere de vacanță.

Toate aceste oferte pregătite atent pentru turiștii noștri se află în catalogul Ultramarin 2019, care va fi lansat în cadrul Târgului de turism Vacanța la Centrul Regional de Afaceri Timișoara (CRAFT) în perioada 1 – 3 martie. Programul târgului este de vineri până duminică, între 10:00 și 19:00, iar intrarea este liberă.

Ofertele de vacanță ale Agenției de turism Ultramarin pot fi accesate acum rapid pe site-ul www.ultramarintm.ro,  unde se pot face, de asemenea și rezervări online.

Vă așteptăm așadar la început de martie la standul Ultramarin din cadrul Târgului de turism Vacanța pentru a sta de vorbă cu consilierii noștri despre cele mai frumoase destinații ale anului 2019!

Written by Ultramarin

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply