După muncă și răsplată: am fost nominalizați la ETravel Awards 2018!

Roadele Toamnei: Ne bucurăm să împărtășim cu voi o veste extraordinară: am fost nominalizați la eTravel Awards 2018 – categoria ”Best Travel Agency Website”, competiție în care sunt premiate cele mai eficiente și inovatoare proiecte din industria online a turismului din România! 

Bucuria noastră este cu atât mai mare, cu cât această nominalizare dovedește faptul că suntem între cele mai bune 17 agenții din țară la această categorie!

Așadar, în 24 octombrie 2018 va avea loc cea de-a VII-a ediție a eTravel Conference, la care vor fi prezenți cei mai buni vorbitori locali și internaționali din industrie, care vor prezenta cele mai noi tendințe, dar și studii de caz relevante.

La finalul conferinței, va avea loc eTravel Awards, singura gală de premiere a celor mai bune proiecte online și de promovare din industria turismului și a ospitalității.

Evenimentul eTravel Awards 2018 a inclus două etape: propunerile pentru nominalizare și jurizarea. S-au calificat acele proiecte care au fost realizate în intervalul septembrie 2017 – septembrie 2018, care se adresează publicului român și care sunt dezvoltate de echipe locale și excelează în design, funcționalitate și conținut.

Jurizarea efectivă a fost realizată de un grup format din profesioniști în industria online a turismului și marketingului digital și s-a desfășurat în perioada 12 – 18 octombrie (inclusiv). Juriul luat în calcul următoarele criterii: originalitate, design, structură, navigabilitate și funcționalitate, relevanță și interactivitate, însă în aprecierea proiectelor au contat foarte mult creativitatea și experiența generală oferită de site.

Așa că saptamana viitoare, în 24 octombrie, vom fi prezenți la Gala eTravel, la Crown Plaza București! Să ne țineți pumnii!!

Detalii, aici: http://www.2018.etravelconference.ro/cat-best-travel-agency-website.php#top

 

Written by Ultramarin

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply