„12 experiențe în 12 luni” – oferte de neratat la Târgul de turism „Vacanța”

Începând de astăzi, pe parcursul a trei zile, la Timișoara va avea loc un eveniment care îi va permite oricui să își facă planuri de vacanță: Târgul de Turism Vacanța, ajuns la cea de-a cincea ediție. Ocazie cu care una dintre cele mai vechi și serioase agenții timișorene este pregătită să transforme fiecare excursie într-o experiență inedită, de neuitat.
Pe perioada primului weekend din luna martie, la standul Agenției de Tursim Ultramarin din cadrul Centrului Regional de Afaceri (CRAFT) veți fi așteptati într-o atmosferă specială de vacanță, cu multe surprize, evenimente şi oferte speciale. După ce în ultimii ani Agenția de turism Ultramarin s-a diferențiat pe piața turistică locală promovând turismul în România, prin programul de succes „Iubește România Ta!”, iar mai apoi punând tot mai des accentul pe excursii tematice, în această primavară oferta de vacanță este la fel de tentantă și inedită.

Consultanții agenției și-au propus să îi convingă pe viitorii turiști că în fiecare lună din an au ocazia să trăiască o călătorie unică: „12 experiențe în 12 luni WORLDWIDE”. Prima excursie din cadrul acestui program începe chiar în martie, cu o experiență spirituală în Israel și Iordania. Pe parcursul următoarelor luni sunteți invitați în Japonia, Andaluzia, Coasta Amalfitană, Bari, Kuala Lumpur, Maroc, New York, Cuba, Thailanda sau India – locuri pline de frumusețe, mister, aventură și bogăție culturală.

De asemenea, la standul Agenției de Turism Ultramarin găsiți ofertele celor mai frumoase city-breakuri prin Europa, oferte speciale pentru vacanța la mare, cât și excursii prin Romania, în cadrul programului „12 experiențe în 12 luni ROMANIA”.

Și tot în cadrul târgului va fi lansat catalogul pe 2018 al programele turistice ale agenției.

Un mare avantaj al achiziționării unei vacanțe într-una din cele trei zile ale târgului este prețul – excursiile beneficiind de reduceri de până la 30%!

Pentru a oferi o experiență completă celor care aleg să viziteze târgul, agenția de turism Ultramarin propune o serie de sesiuni informative, în cadrul cărora cei curioși vor putea afla detalii despre destinațiile pe care vor să le viziteze, chiar de la ghizii cu care vor pleca în călătorii.

Programul sesiunilor informative este:

Vineri, 2 martie 2018
12:00 – 13:00    Doisprezece experiențe Worldwide
13:00 – 14:00    Singapore, Bali, Kuala Lumpur
14:00 – 15:00    Londra
15:00 – 16:00    New York & Las Vegas
16:00 – 17:00    Japonia

Sâmbătă, 3 martie 2018
10:30 – 12:00    Doisprezece experiențe în România
10:30 – 12:00    Cuba: Havana & Varadero
11:00 – 18:00    Japonia

Duminică, 4 martie 2018
11:00 – 18:00    Japonia
15:00 – 16:00    Cool School (activitate pentru părinți și copii, desfășurată la locul de joacă din cadrul târgului)

Standul Ultramarin din cadrul Târgului de Turism Vacanța va putea fi vizitat între orele 10 – 19, unde o echipă de consilieri inimoși sunt pregătiți să vă transforme vacanța 2018 într-o experiență unică!

Written by Ultramarin

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply